Skip to main content

Senior

Om truppen

Seniortruppen i CBK tilbyder det helt rigtige forhold mellem turneringsbadminton, træning, kampe og socialt samvær.

Truppen dækker over de turneringsspillere, som repræsenterer vores Danmarksseriehold samt Kredsserie og Serie 3 hold.

Der er træning med vores trænere 2 gange ugentligt, mandag og onsdag i Christiansbjerghallen. Træningen er fælles, men samtidig differentieret, så alle får noget ud af træningen trods eventuelle niveauforskelle. Der er desuden mulighed for ekstra haltid om fredagen, hvor vi oftest mødes en del og spiller kampe samt lidt socialt samvær efterfølgende. Derudover er udvalgte fredage sat af til specialtræning.

Truppen består af en bred vifte af mennesker med forskellig baggrund og status i livet. Vi er omkring 40 spillere, og aldersspredningen dækker fra unge studerende til spillere i slut 30erne (og lidt til).

Træningsinfo  

TRÆNERE: 

 • Alexander Høglund
 • Rasmus Præst

STED: 

 • Christiansbjerg Hallen, Göteborg Allé 9, 8200 Aarhus N

TRÆNINGSTIDER: 

 • Mandage 19:00 - 21:00 
 • Onsdage 19:30 - 21:30 med mulighed for fortsatte/ekstra kamprunder frem til 22.30.
 • Derudover er der hver fredag mulighed for frit spil fra 18:30 - 20:30, ligesom der udvalgte fredage vil være specialtræning med træner.

TURNERINGSHOLD: 

 • Danmarksserie
 • Kredsserie
 • Serie 3

PRIS: 

 • Herrer: 1.600,- årligt
 • Damer: 1.250,- årligt
 • Boldpenge: 1. rate aconto 350,- 
  Totalforbrug afregnes for truppen ved sæsonafslutning. 2. rate betales umiddelbart efter sæsonafslutning.

Sociale aktiviteter

Truppen arrangerer løbende sociale arrangementer af forskellig karakter – enten i forbindelse med holdkampene, eller blot fordi vi godt kan lide hinandens selskab. Eksempelvis har vi en årligt tilbagevendende sportsdag hver sommer, hvor vi konkurrer i alle mulige forskellige slags sport. Og i løbet af sæsonen prioriterer vi at arrangere fællesspisning og hygge over en kold øl eller et godt glas vin, når vi har spillet holdkampe.

Derudover har vi årets højdepunkt hvert forår, når der arrangeres en årlig sommerhustur med fokus på hygge og højt humør. Sommerhusturen er en fejring af det gode sammenhold og kammeratskab, vi opbygger gennem resten af året, og som blandt andet kommer, fordi vi er gode til at hyggesnakke efter træningen, hvor vi også lærer hinanden bedre at kende.

Kontakt

Såfremt du føler, vi er den helt rette klub for dig, så kontakt coach@christiansbjergbk.dk for mere information og for at lave en aftale om et par gratis prøvetræninger.

HUSK: Klubskifte skal du selv ansøge via www.badmintonplayer.dk 

 

KONTINGENTREGLER

I CBK er der mulighed for halvårligt kontingent. Halvårligt kontingent dækker over det, som ligger i ordet, nemlig at man kun er tilknyttet truppen et halvt år. Hvis man kun træner én ud af to gange om ugen, altså halv træningsindsats, kan man ikke benytte sig af halvårligt kontingent.

Halvårskontingentet er 50 % af det fulde kontingent + 150 kroner. De 150 kroner sikrer det passive medlemskab den halve sæson, man ikke spiller i klubben. Derfor er passivt medlemskab for en hel sæson 2 x 150 = 300 kroner.

Med det passive medlemskab sikrer man sig en fortsat plads i truppen, når man vender tilbage til klubben, og springer på den måde ”køen over”, hvis truppen skulle være fuld.